PRIMASTICK test za dokazivanje trudnoće

Planirajte

PRIMASTICK test za dokazivanje trudnoće

Primastick
  • Pouzdan preko 99%
  • Pogodan za testiranje u bilo koje doba dana
  • Brz, jednostavan i praktičan za upotrebu, s indikatorom uzorka i kontrolnim prozorčićem
  • Od prvog dana izostanka mjesečnice

Česta pitanja

1. Mogu li koristiti test ako urin prvo prikupim u čašu?

Za prikupljanje urina možete koristiti čistu i suhu posudu. U tom slučaju dovoljno je uroniti upijajuće područje u urin u trajanju najmanje 10 sekunda. Pazite da urin pritom ne prijeđe plastično kućište štapića.

2. Kako funkcionira ovaj test?

PRIMASTICK omogućuje detekciju vrlo malih količina hormona trudnoće hCG (humani korionski gonadotropin hormon). Placenta počinje izlučivati ovaj hormon vrlo brzo nakon začeća, a njegovo se lučenje pojačava tijekom prva tri mjeseca trudnoće.

3. Što trebam učiniti u slučaju da je rezultat pozitivan?
Primastick trudnoća

U slučaju da je rezultat testa pozitivan, trebate se savjetovati s Vašim liječnikom koji će Vas upoznati s potrebnim mjerama. Možete potvrditi rezultat ponovljenom primjenom testa PRIMASTICK, 3 dana nakon prvog testa.

4. Što trebam učiniti u slučaju da je razultat testa negativan?

Negativan rezultat znači da niste trudni. Ako Vaša mjesečnica kasni više od 8 dana, to može biti rezultat nepravilnosti ciklusa i trebate ponovno napraviti test. Ako ponovo utvrdite negativan rezultat, savjetujte se s Vašim liječnikom.

5. Što trebam učiniti ako smatram da rezultat testa nije pouzdan?

Ako ste pravilno slijedili upute, trebali biste dobiti pouzdan rezultat. Pritom treba imati na umu da neki lijekovi koji se koriste u lječenju neplodnosti i nekih drugih poremećaja i bolesti mogu prouzročiti pogrešne rezultate ovog testa.

6. Kako tumačiti slabo obojenje u testnom prozorčiću?

U slučaju pozitivnog rezultata, veći prozorčić sadržat će obojenu prugu 3 do 5 minuta nakon izlaganja test – štapića urinu. Ova pruga može biti slabije ili jače izražena, ali prisutnost pruge, čak i vrlo slabo obojene, treba tumačiti kao pozitivan rezultat.

7. Može li se rezultat očitati duže vremena nakon izvođenja testa?

Za pravilno tumačenje rezultata, preporučuje se očitanje unutar 5 minuta od izlaganja test-štapića urinu. Ne očitavajte rezultat nakon 30 minuta jer se negativan rezultat može pretvoriti u lažni pozitivni.

Samo u ljekarnama!